Mälardalens universitet | Mälardalens universitet

Systematiska litteraturöversikter

Välkommen!

I den här guiden finner du information om vad en systematisk litteraturöversikt innebär, samt länkar till resurser som kan användas vid en sådan.

Sist i guiden, under rubriken Evidensbaserad praktik, finns ett avsnitt om var du finner systematiska översikter som underlag till evidensbaserad praktik.

Har du frågor kring sökningar till systematiska litteraturöversikter är du välkommen att kontakta biblioteket.

Bild på bokhyllor i biblioteket i Västerås

Välkommen till universitetsbiblioteket!

Här kan du låna böcker, läsa e-böcker, söka efter artiklar och få hjälp med informationssökning. Vi har datorer du kan sitta och plugga vid på båda våra bibliotek.

Vi har bibliotek i Eskilstuna och Västerås

Våra öppettider är måndag-torsdag 08.00-19.00, fredag 08.00-16.00 med reservation för ändrade öppettider under helger och sommaren.

Bild på människor i biblioteksmiljö

Följ oss gärna på Facebook @mdubiblioteket

Där lägger vi ut söktips, information om nya databaser, ändrade öppettider med mera.